Lietuvos žirginio sporto federacija

2021-10-02 Seminaras "Vakarų Europos jojimo sistemos ypatumai"

2021-09-24

Seminaras "Vakarų Europos jojimo sistemos ypatumai"

BROŠIŪRA

R.UDRAKIS DOSJE

Vakarų Europos jojimo sistemos ypatumai, konkūrinio žirgo bei raitelio ruošimo metodai, remiantis klasikine-Vakarų Europos jojimo mokykla.

Jauno žirgo testų konkūrai – kas tai? Stiliaus konkūrai- svarba ir nauda raiteliui.

Seminarą veda konkūrų treneris: Raimundas Udrakis

PROGRAMA

Teorinė dalis: -Žirgų priežiūra ir paruošimas treniruotei; -Žirgo ir raitelio inventorius; -Raitelio sedėsena ir pratimai balanso lavinimui; -Raitelio komandos žirgui; -Žirgo treniravimo pagrindai; -Dominuojantys pratimai konkūrinio žirgo treniruotėje: -Žirgo atpalaidavimo pratimai; -Konkūrinis išjodinėjimas; -Esminiai pratimai su kliūtimis; -Jauno žirgo testų konkūrai; -Stiliaus konkūrai; -Pasiruošimas ir dalyvavimas var-žybose. -Klausimai/atsakymai/diskusijos; Praktinė dalis: -Praktiniai užsiėmimai-treniruotės (tik su privačiais žirgais).

Renginio trukmė 8 val.

Seminaro kaina 10 EUR

Treniruotės kaina 50 EUR

Kainos nurodytos be PVM

TRENIRUOČIŲ VIETA IR SĄLYGOS: Horsemarket jojimo paslaugų centras Atvykstantiems su žirgais transporto priemones galima parkuoti „laikinų arklidžių“ zonoje. Čia galėsite nemokamai: - Pasijungti elektrą transporto priemonei yra elektros įvadas; - Pagirdyti ar nuprausti žirgą – yra lauko dušai ir vandens čiaupai; - Išsivalyti mašiną – šalia parkavimo aikštelės yra mėšlidė; - Išleisti žirgą į levadą (jei žirgas yra pratęs būti levadoje); - Prieš ar po treniruotės su žirgu galima pasivaikščioti parke ,kur įrengti jojimo takai; Už papildomą mokestį galime pasiūlyti pašarų – šieno bei "Royal Horse" pašarų (atvežame prie jūsų mašinos); Treniruotės vyks abiejose jojimo aikštėse (kai treniruotes vykdomos lauke). Bus naudojamos naujos varžybinės kliūtys.

Registracija ir detalesnė informacija telefonu: Tel.: +370 68992472 El.Paštas: jpc@horsemarket.lt