Lietuvos žirginio sporto federacija

2019 02 03 Seminaras "Ištvermės jojimas. Pradžiamokslis" (Trakų r.)

2019-01-19

Seminaro tikslinė auditorija: pradedantys žirgininkai bei pradedantys domėtis ir joti ištvermę žirgininkai.

Tai dienos trukmės teorinis-praktinis seminaras.

Seminaras apims žirgo ištvermės jojimui pasirinkimo, ištvermės jojimo žirgų laikymo ir priežiūros sąlygas, tinkamo inventoriaus parinkimo, treniravimo metodikų apžvalgą, pasirengimą varžyboms.

Seminaro lektorės: Ugnė Zalieckienė ir Gabrielė Mateikaitė - daugkartinės Lietuvos ištvermės jojimo reitingų lyderės, daugkartinės Lietuvos Respublikos ištvermės jojimo čempionės, tarptautinių varžybų nugalėtojos ir prizininkės, Lietuvos ištvermės jojimo raitelių reitingų vaikų ir jaunių grupių lyderių trenerės, skaičiuojančios dvidešimties darbo metų su žirgais patirtį.

Seminaro kaina: 45 eurai (įskaičiuota teorinė ir praktinė seminaro dalys, kavos pertraukėlė bei pietūs (kibinai+sultinys)). Mokama grynais vietoje, išskyrus tuos, kam reikalingos sąskaitos. Tokiu atveju, susisiekite iš anksto.

Atvykimas: 9:00 val. (registracija, anketos pildymas).

Pradžia: 9:30 val.

Vieta: Jovariškių k., Trakų r. (gatvė, namo nr. bus patikslinti).

BŪTINA IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA: atliekama sms žinute tel. nr.: +37061299096, nurodant savo vardą, pavardę, el.pašto adresą bei spec. poreikius (jei tokių yra) dėl maisto. Žinute bus išsiųstas patvirtinimas dėl Jūsų registracijos.

Rekomenduojame apsirengti šiltai ir patogiai, nes dalis praktinės dalies vyks lauko sąlygomis.

Pasisekus pirmajam seminarui, ateityje planuotume pratęsimą su ilgesne praktine dalimi, susirenkant visiems į vieną vietą su Jūsų nuosavais žirgais. Tokių dar neturintiems, pasiūlysime savus.

Kviečiame dalyvauti!